Kontakt telefon +387 35 556 084

Putanja

Vi ste na: Početna - Usluge

Građevinska limarija

 

Slika
Izrada i montaža građevinske limarije za industrijske objekte, stambene kuće i poslovne prostore.
Izrada i montaža svih vrsta profila u građevinskoj limariji.
Izrada oluka, cevi, iksni, ležećih uvala, opšivanje krovnih prozora, opšivanje dimnjaka, pokrivanje kupola, snegobrani, nadzidnjaci, postavljanje trapeznog lima, postavljanje panela.

Svu građevinsku limariju izrađujemo od materijala po želji investitora (pocinkovani lim, plastificirani lim, trapezni lim, crni lim..). Svi materijali izrade su najvišeg kvaliteta.

Hidroizolacioni radovi

 

Slika
Hidroizolacija ne štiti samo zidove koji su ukopani u zemlji. Od prodiranja vlage potrebno je izolovati i druge građevinske konstrukcije koje su joj izložene, na primer ravne krovove, balkonske ploče itd. U osnovi se razlikuju horizontalne i vertikalne hidroizolacije.

Montaža panela

 

Slika
Montiramo panele renomiranih proizvođača. Krovne panel ispune od poliuretana sastoje se od čeličnog pocinčanog plastificiranog lima debljine 0,50 mm. Vanjska strana panela je trapezna profilacija TR 40 sa pet rebara i može se dobiti u standardnim bojama po RAL karti. Unutrašnja strana panela je standardna zidna plitka profilacija, a takođe se može dobiti u standardnim bojama, a najčešća je u primjeni bijela RAL 9002. Kao ispuna panela koristi se pjenasta poliuretanska masa smještena između limenih profila koja obezbjeđuje kvalitetnu izolaciju između prostora i okoline, te panelu daje kompaktnost i čvrstinu.

Bravarski radovi

 

Slika
Bravarski radovi se sastoje od izrade i ugradnje jednostavnih vrata, ograda i manjih nadstrešnica do većih, kompleksnijih narudžbi koje u dogovoru s investitorima izvodimo po njihovim željama.
Također vršimo i usluge izlaska na teren radi prepravaka, nadogradnji i popravaka već izvedenih radova.
Bravarski radovi obuhvaćaju sljedeće proizvode:

Termoizolacija cijevi

 

Slika
Emsarij d.o.o. u svom proizvodnom-uslužnom programu nudi i izradu i montažu izolacije na cjevovodima sa najsuvremenijim izolacijskim materijalima. Ti materijali se koriste kod industrijskih i energetskih postrojenja kao toplinska, protupožarna i zvučna izolacija. Vrši se izolacija cijevi parnog grijanja i cijevi tople vode, te hladna izolacija. Izolacija cijevi parnog grijanja te tople vode sprečava gubitak topline, a mjesta a kojima se izvodi su kotlovi, cijevi za mazut, paravodne cijevi, cijevi tople vode, spremnici, izolacija koljena, ventila, itd.,sprečavanje gubitka topline.

Izrada i montaža ventilacionih kanala

 

Slika
Jedna od osnovnih djelatnosti naše firme je izrada i montaža ventilacionih kanala. Posjedujemo mašine za izradu kanala kvadratnog i spiro oblika različitih dimenzija sa svim vrstama materijala. Montaža ventilacionih kanala podrazumijeva izbor nosećih elemenata i pravilan raspored oslonaca sa pratećom opremom. Dakle, montiranjem ventilacionih kanala vršimo i montažu ventilacione tehnike i opreme za distribuciju vazduha te puštanje sistema u pogon.

Iznajmljivanje dizalice sa korpom

 

Slika


Pored limarskih radova, Emsarij d.o.o. Lukavac nudi vam i iznajmljivanje hidraulične dizalice sa korpom za rad na visini do 20 metara. Dizalice su  pogodne za limarske, krovne, fasaderske i druge radove kao i postavljanje reklama na bilborde. Osim postavljanja vršimo i popravak instalacija na postojećim visećim reklamama, totemima ili nekim drugim visokim objektima.
0 0